Aqua Circuit

Wat is Aqua Circuit?

Aqua Circuit is intensieve work-out waarmee vrijwel alle grote spiergroepen intensief worden getraind. Aqua Circuit is gericht op het verbeteren van jouw kracht en de soepelheid van uw spieren. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in en rondom het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden jouw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans! Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar. Deelname is mogelijk met een aquafitness-lidmaatschap.

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Circuit lessen hebben een hoge intensiteit, moderne muziek en zijn op basis van een diversiteit aan oefeningen. Omdat je zelf de intensiteit kan sturen, zijn de Aqua Circuitlessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden niet uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke woensdag van 13:00 tot 13:45 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen.