Groepslessen AquaFit

Wat is AquaFit?

AquaFit is een work-out waarmee je vrijwel jouw gehele lichaam traint. AquaFit is met name gericht op het verbeteren van jouw kracht en uithoudingsvermogen. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden de gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans! Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar. Deelname is mogelijk met een aquafitness-lidmaatschap.

Wat kan ik verwachten?

De AquaFit lessen hebben een hoge intensiteit, worden gegeven op het ritme van moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat je zelf de intensiteit kan sturen, zijn de AquaFit lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

In de ochend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:15 tot 10:00 uur (enkele dagen een tweede lesuur van 10:00 tot 10:45 uur). Na de les mag je tot 12:00 uur gebruik maken van de wellness. In de avond op maandag en dinsdag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen.

Aanmelden gratis proefles