Welkom bij Aqua Vita Wellness Druten!

Graag heten we u van harte welkom bij Aqua Vita Wellness in Druten! Wist u dat de term wellness een samenvoeging is van wellbeiing (welzijn) en fitness? En dat is precies waar wij voor staan: fitheid en ontspanning. Aqua Vita Wellness biedt u een breed aanbod aan ontspannings- en bewegingsactiviteiten in en rondom het water. Het zwembad wordt verwarmd tot rond de 30 graden, beschikt over twee sauna's en is gratis toegankelijk voor onze leden. Tevens is er een combinatielidmaatschap mogelijk met Fitnessclub Druten. Onze leden kunnen op selectieve uren gebruik maken van het zwembad, de sauna's en de aquafitness-lessen (optioneel). De zwemlessen in ons zwembad worden verzorgd door zwemschool Spetterclub Druten.

Corona Toegangs Bewijs

Van de Rijksoverheid hebben wij de mededeling gekregen dat wij vanaf zaterdag 6 november 2021 dienen te controleren op een coronatoegangsbewijs wanneer u als lid of als gast gebruik wenst te maken van onze faciliteiten. Wij vragen u bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen en door ons te laten scannen. Indien u niet over een geldige CTB beschikt, mogen wij u helaas niet toelaten.

Van 28 november t/m 18 december geldt een avondlockdown. Wij zijn derhalve doordeweeks dagelijks vanaf 17:00 uur gesloten.