Zwemles

Goed leren zwemmen op een leuke manier!

Zwemschool Spetterclub Druten heeft tot doel kinderen op een leuke manier zwemvaardig en zwemveilig te maken. Spetterclub Tiel biedt de volgende activiteiten aan: MegaSpetters, TopSpetters (ABC-diploma), MiniSpetters, en PeuterSpetters. Meer informatie is te vinden op de website van Spetterclub Druten.

Klik hier de website van zwemschool Spetterclub Druten

Wat is TopSpetters?

TopSpetters (ABC-diploma) staat voor goed leren zwemmen op een leuke manier, met veel aandacht voor persoonlijk contact. Kinderen krijgen in kleine groepjes van acht zwemmertjes les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs welke in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer kinderen twee keer in de week lessen, kunnen zij hun C-diploma al in 10 maanden halen!

Oefenmiddag bij Aqua Vita Wellness

Heb jij je zwemdiploma behaald bij Spetterclub Druten? Dan mag jij één jaar lang gratis bij ons zwemmen op zondag van 12:00 tot 16:00! Zo kan je ook na het behalen van je diploma de zwemvaardigheid blijven oefenen. We vragen je enkel elke keer dat je komt zwemmen de voucher te laten zien bij onze servicebalie in de Sportbar. Ben je op dit moment lid bij Spetterclub Druten? Dan krijg je op zondag van 12:00 tot 16:00 toegang tot het zwembad voor maar € 1,75! Je bent wel verplicht om een volwassen begeleider met voldoende zwemvaardigheid mee te nemen. Je begeleider dient in het bezit te zijn van een lidmaatschap, meerbadenkaart of een losse toegangspas.