Welkom bij Aqua Vita Wellness!

Wist je dat de term 'wellness' een samenvoeging is van wellbeing (welzijn) en fitness? En dat is precies wat wij jou bieden: (mentale) fitheid en ontspanning. Je kan met jouw lidmaatschap heerlijk komen ontspannen in ons verwarmde zwembad en Finse sauna of je neemt deel aan een actieve groepsles aquafitness. Kijk voor de actuele openingstijden en het groepslesrooster hier op onze website. We heten je graag welkom bij Aqua Vita Wellness Tiel!

Mededeling

Hierbij willen wij je op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot onze wellness-locatie Aqua Vita in het Van der Valk Hotel Tiel.

Met ingang van 1 augustus 2024 gaat er groot onderhoud aan het zwembad uitgevoerd worden. Dit omvat onder andere de vervanging van het dak en aanpassingen aan de luchtbehandeling. Helaas hebben deze werkzaamheden wel tot gevolg dat wij het zwembad niet kunnen gebruiken tot naar verwachting 1 april 2025. Als dit project afgerond is kunnen we weer genieten van het heerlijke bad en de andere faciliteiten.

Voor alle lopende lidmaatschappen hebben we gezocht naar een passende oplossing binnen onze mogelijkheden en die hebben we gevonden in de alternatieve Aqua Vita-locaties in Druten en Asperen, beiden op ongeveer 20 minuten rijden van Tiel.

Wij danken je voor je begrip en flexibiliteit in deze situatie, mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Team Aqua Vita Tiel