Welkom bij Aqua Vita Wellness Tiel!

Graag heten we u van harte welkom bij Aqua Vita Wellness in Tiel! Wist u dat de term wellness een samenvoeging is van wellbeiing (welzijn) en fitness? En dat is precies waar wij voor staan: fitheid en ontspanning. Aqua Vita Wellness biedt u een breed aanbod aan ontspannings- en bewegingsactiviteiten in en rondom het water. Het zwembad wordt verwarmd tot rond de 31 graden, beschikt over een sauna en is gratis toegankelijk voor onze leden. Tevens is er een combinatielidmaatschap mogelijk met Fitnessclub Tiel. Onze leden kunnen op selectieve uren gebruik maken van het zwembad, de sauna en de aquafitness-lessen (optioneel). De zwemlessen in ons zwembad worden verzorgd door zwemschool Spetterclub Tiel.

Mededeling
  • Van de Rijksoverheid hebben wij de mededeling gekregen dat wij vanaf zaterdag 6 november 2021 dienen te controleren op een coronatoegangsbewijs wanneer u als lid of als gast gebruik wenst te maken van onze faciliteiten. Wij vragen u bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen en door ons te laten scannen. Indien u niet over een geldige CTB beschikt, mogen wij u helaas niet toelaten. Leden kunnen op verzoek hun CTB eenmalig bij ons laten registeren. Tip: Van der Valk Vitaal beschikt over een Testen Voor Toegang-punt waar u gratis een test kunt aanvragen.

  • Zondag 5 december zijn wij vanaf 12:00 uur gesloten.

  • Van 28 november t/m 18 december geldt een avondlockdown. Wij zijn derhalve doordeweeks dagelijks vanaf 17:00 uur gesloten.

  • Van 24 december t/m 6 januari hebben wij een aangepast rooster vanwege de kerstvakantie. Voor de aquafitness-lessen geldt een winterstop van twee weken.