Aqua HIIT

Wat is Aqua HIIT?

Aqua HIIT staat voor Hoog Intensieve Interval Training en is een moderne work-out in het water. Aqua HIIT is met name gericht op het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden je gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua HIIT lessen hebben een hoge intensiteit, worden gegeven op het ritme van moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat je zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua HIIT lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek. Het eerste kwartier vindt de warming-up zelfstandig plaats. Vervolgens volgt de training van een half uur op hoge intensiteit.

Wanneer zijn de lessen?

Elke maandag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Aanmelden gratis proefles