Aqua Masters

Wat is Aqua Masters?

Aqua Masters is een bewegingsvorm in het water, bestemd voor senioren. Met Aqua Masters houd je jouw lichaam vitaal en heb je een gezellig samenzijn met jouw mede-deelnemers. Aqua Masters is met name gericht op het in stand houden of verbeteren van jouw coƶrdinatievermogen, uithoudingsvermogen en lenigheid. Onder specialistische begeleiding ervaar je een plezierige les in het water. De diverse oefeningen worden uitgevoerd op de maat van speciaal geselecteerde herkenbare muziek, wat een motiverende en stimulerende werking heeft. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden de gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Deze aquafitness les is bestemd voor senioren. Deelname is mogelijk met een aquafitness-lidmaatschap.

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Masters lessen hebben een aan de doelgroep aangepaste intensiteit, herkenbare muziek en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van materialen. Omdat je zelf de intensiteit kan sturen, zijn de Aqua Masters lessen geschikt voor zowel vitale- als minder vitale senioren. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke donderdag van 10:15 tot 11:00 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers. We willen je verzoeken bij onvoorziene afwezigheid voor 09:00 uur af te melden via onze app.

Aanmelden gratis proefles