Aqua Total Body

Wat is Aqua Total Body?

Aqua Total body is een work-out waarmee je vrijwel jouw gehele lichaam traint. Aqua Total Body is met name gericht op het verbeteren van jouw kracht en uithoudingsvermogen. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden de gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans! Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar. Deelname is mogelijk met een aquafitness-lidmaatschap.

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Total Body lessen hebben een hoge intensiteit, worden gegeven op het ritme van moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat je zelf de intensiteit kan sturen, zijn de Aqua Total Body lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke maandag van 10:15 tot 11:00 en van 11:15 tot 12:00 uur en elke dinsdag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Aanmelden gratis proefles