Fitness & Zwemmen

Voor iedereen is er een training op maat!

Fitness is een uitstekende manier om met jouw lijf bezig te zijn. Of je nu je conditie of je contouren wil verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zal je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Ga voor meer informatie naar de website van Fitnessclub Tiel.

Wat houdt het in?

Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voert je uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij. Daarna wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij Fitnessclub Tiel komt sporten, intensief begeleid wordt. Naast fitness biedt Fitnessclub Tiel ook groepslessen aan in een aparte ruimte. Deze afwisselende lessen worden zowel live, als virtueel aangeboden.

Wat zijn de openingstijden?

Voor de openingstijden van Fitnessclub tiel klik je hier.

Wie mogen er gebruik maken van de faciliteiten?

Je kan gebruik maken van de fitnessfaciliteiten én de zwembadfaciliteiten wanneer je in het bezit bent van een combinatielidmaatschap fitness & zwemmen bij Fitnessclub Tiel en zwembad Aqua Vita.