Recreatief zwemmen

Heerlijk relaxen!

Je kan met een lidmaatschap of met een meerbadenkaart tijdens de hiervoor bestemde uren heerlijk komen ontspannen in ons verwarmde zwembad. Daarnaast kan je gebruik maken van onze wellnesscorner met sauna en heerlijke op temperatuur reguleerbare douches. Voor het afsluiten van een lidmaatschap kan je terecht bij onze servicebalie. Bekijk de openingstijden van de servicebalie hier.

Aqua Vita biedt momenteel geen losse toegang en kortingstarief (1,75) voor Spetterclub-leerlingen meer aan (voorheen op zondagmiddag). Per heden mag je komen zwemmen/oefenen tijdens alle openingsuren van Aqua Vita op reguliere basis (meerbadenkaart of abonnement) voor de begeleider. Spetterclub-leerlingen krijgen gratis toegang.

Inschrijven lidmaatschap Openingstijden

Kan ik een keer op proef komen?

Je kan telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost 9,75 euro en wordt afgerekend bij onze servicebalie. Je krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze lidmaatschappen. Vervolgens kan je eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer je besluit een lidmaatschap bij ons af te sluiten, ontvang je de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Pool Bar & Lounge klik je hier.