Aqua Combat

Wat is Aqua Combat?

Aqua Combat is een moderne work-out in het water op basis van boks- en stootbewegingen. Aqua Combat is met name gericht op het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen en stootkracht. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden je gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans!

Wat kan ik verwachten?

De Combat lessen hebben een hoge intensiteit, worden gegeven op het ritme van moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat je zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Combat lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke woensdag van 19:15 tot 20:00 uur en elke vrijdag van 12:00 tot 12:45 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers. We willen je verzoeken bij onvoorziene afwezigheid voor 09:00 uur af te melden via onze app.

Aanmelden gratis proefles