Aqua Masters

Wat is Aqua Masters?

Aqua Masters is een bewegingsvorm in het water, bestemd voor senioren. Met Aqua Masters houd je jouw lichaam vitaal en heb je een gezellig samenzijn met jouw mede-deelnemers. Aqua Masters is met name gericht op het in stand houden of verbeteren van jouw coördinatievermogen, uithoudingsvermogen en lenigheid. Onder specialistische begeleiding ervaar je een plezierige les in het water. De diverse oefeningen worden uitgevoerd op de maat van speciaal geselecteerde herkenbare muziek, wat een motiverende en stimulerende werking heeft. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden je gewrichten ontlast door de opwaartse druk.

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Masters lessen hebben een aan de doelgroep aangepaste intensiteit, herkenbare muziek en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van materialen. Omdat je zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Masters lessen geschikt voor zowel vitale- als minder vitale senioren. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek. Vóór de les Aqua Masters krijg je de gelegenheid om lekker ontspannen te zwemmen in ons verwarmde zwembad of gebruik te maken van de sauna.

Wanneer zijn de lessen?

Elke dinsdag en donderdag van 12:00 tot 12:45 uur. Je hebt eerst de gelegenheid om even lekker te zwemmen, de les start vervolgens om 12:00 uur en duurt 45 minuten. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers. We willen je verzoeken bij onvoorziene afwezigheid voor 09:00 uur af te melden via onze app.

Aanmelden gratis proefles