Aqua Robics

Wat is Aqua Robics?

Aqua Robics is een verfrissende manier om je conditie te verbeteren of te behouden. Aqua Robics is met name gericht op het verbeteren van jouw coƶrdinatievermogen, uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in het water. De diverse oefeningen worden uitgevoerd op de maat van speciaal geselecteerde moderne muziek, wat een motiverende en stimulerende werking heeft. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden je gewrichten ontlast door de opwaartse druk.

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Robics lessen hebben een gemiddeld tot hoge intensiteit, moderne muziek en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van materialen. Omdat je zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Robics lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke dinsdag en donderdag van 19:15 tot 20:00 uur en elke vrijdag van 13:00 tot 13:45 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers. We willen je verzoeken bij onvoorziene afwezigheid voor 09:00 uur af te melden via onze app.

Aanmelden gratis proefles