Aqua Varia

Wat is Aqua Varia?

Aqua Varia is een gevarieerde work-out in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wanneer je niet kunt kiezen tussen onze aquafitness aanbod, is de les Aqua Varia echt iets voor jou! Aqua Varia is namelijk een gevarieerd programma met oefeningen uit al onze aquafitness lessen. Onder specialistische begeleiding ervaar je een intensieve work-out in en rondom het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden je gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Aqua Varia is zowel gevarieerd in de oefeningen als in de leeftijd van de deelnemers, kortom voor ieder wat wils!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Varia lessen hebben een gemiddelde intensiteit, worden gegeven op het ritme van gevarieerde muziek en zijn op basis van een diversiteit aan oefeningen. Omdat je zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Varia lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden gedeeltelijk uitgevoerd op het ritme van de muziek. Vóór de les Aqua Varia krijg je de gelegenheid om lekker ontspannen te zwemmen in ons verwarmde zwembad of gebruik te maken van de sauna.

Wanneer zijn de lessen?

Elke maandag van 13:00 tot 13:45 uur. Wij verzoeken je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers. We willen je verzoeken bij onvoorziene afwezigheid voor 09:00 uur af te melden via onze app.

Aanmelden gratis proefles